Mijn leven

Toen ik klaar was met school, begon ik mijn eigen ketchup te maken. Ik begon deze blog, zodat ik kon mijn recepten met u delen, omdat mijn favoriete saus is ketchup. Dus ik hoop dat je geniet en inspiratie in te vinden.

Als je ketchup wilt maken, kun je dit recept controleren. Als je geen ketchup kenner bent, dan denk ik dat er een paar andere variaties zijn. Je zou kunnen toevoegen een beetje chili vlokken of voeg een beetje tomatenpuree. U ook een beetje chilipoeder toevoegen. Er zijn zoveel manieren om ketchup te maken en dit is slechts een van hen. Het basisidee is om het zo dun mogelijk te maken, maar niet te dun. Ik weet zeker dat je je eigen ketchup maken met behulp van een blender, maar voor mij is dat niet echt hetzelfde als het echte werk. Voor mij is het de beste manier om de magie die ketchup is te ervaren. Het duurt even om ketchup te maken.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en ben opgegroeid in Nederland en ik heb al sinds ik een kind een liefdesrelatie met ketchup. Ik ben een vrij onafhankelijk meisje, dus ik heb nog nooit een ketchup machine thuis. Als ik niet bezig ben met deze blog, ben ik de uitgaven veel van mijn vrije tijd met mijn kat in de zon, lezen, schrijven en koken. Ik heb een heel eenvoudig en eenvoudig idee van een ketchup recept dat ik altijd probeer te perfectioneren. Als je ooit een beetje hulp nodig hebt, zou ik meer dan blij om een paar ideeën met u te delen in de comments sectie van deze blog.

Ik heb een nieuwe ketchup recept, maar ik ben niet zeker wanneer het klaar zal zijn. Het originele recept is geschreven door een vriend van mij in 2013, maar ik vergat het te maken, dus nu is het een beetje ingewikkelder.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is het creëren van een meer smakelijke, gezonde en heerlijke ketchup. Ik heb geëxperimenteerd met veel verschillende ingrediënten om ketchup te maken die beter voor je zijn dan wat we momenteel in onze supermarktschappen hebben. Het is mijn doel om ketchup te maken die natuurlijker, minder verwerkt, smaakvoller, goedkoper en een betere waarde is. Het is voor al mijn volgelingen dat ik zeg dat ketchup voor iedereen is. Mijn blog is een verzameling van recepten, ideeën en informatie die ik vond nuttig zijn voor mijn familie en vrienden die altijd proberen om hun ketchup recepten goed te krijgen. Mijn blog gaat over ketchup en dat is alles wat ik ben geïnteresseerd in.

Houd er rekening mee dat de afgebeelde ketchup degene is die ik gebruik. Ik persoonlijk heb het maken van een heleboel van de andere soorten ketchups die je ziet in supermarkten. Ik heb geprobeerd heel wat van hen en ze zijn allemaal fantastisch. Er zijn veel manieren om ketchup te maken.